torstai 13. joulukuuta 2007

ATC31: Aakkoset

Remppakiireiden takia ehdin saada korttini valmiiksi vähän jälkijunassa, mutta tänään niiden pitäisi olla perillä. Tässä siis aakkoseni ATC31-vaihtoon.
.


V niin kuin valo.


L niin kuin lämpö.


H niin kuin hopea.
.
Skannaus ei taaskaan metallien kanssa oikein toimi. Lisäksi jouduin päällystämään hopea-kortin kontaktimuovilla, siitä kuvan rakeisuus.

Tarkoitus oli saada kokoon valo, lämpö ja pehmeys, mutta pehmeyttä vaan ei syntynyt vaikka ajatusta haudutteli kuinka. Ehkä toiste.

lauantai 8. joulukuuta 2007

Saturday Surprise: Itsenäinen nainen

Näiden korttien ajatuksena on "jokainen on oman elämänsä kuningatar" (paitsi miehet, ehkä ;-). Sopivat siis Saturday Surprisen teemaan Itsenäinen nainen.

Epätarkasta kameralla otetusta kuvasta näkee metallisesti välkehtivän taustan ja taustan kuvioinnin. Se on kuitenkin sen verran hämärä että postaan skannauksetkin - niistä näkyy paremmin nuo tähdet, naiset ja kruunut, mutta vastaavasti metallisuutta taas ei ollenkaan...


Oman elämänsä kuningatar - hopea.

Oman elämänsä kuningatar - kulta.

tiistai 4. joulukuuta 2007

Maatuskoja

Oi! Syksyn mittaan olen ihastellut maatuskoja täällä ja täällä ja monessa muussakin paikassa, ja eilen yhtäkkiä hoksasin että voi niitä tehdä paperistakin. Tässä maatuskani, lapsieni mielestä ihaninta mitä olen ikinä tehnyt... Tykkään kyllä itsekin!


Itse maatuskat ovat vakio-atc-kokoa ja kulmia on vaan pyöristetty vähän ronskimmin kuin yleensä ;-). Masu-asukkien koko on neljänneksen tavallisesta. Studio Disasterin Hemulih kutsui näitä neljänneksiä mikro-atc:ksi, ehkä se on ihan virallinen nimitys?



Ja tärkeintähän maatuskoissa on, että menevät sisäkkäin! Isommassa on pienemmälle aukko, joten luukun ollessa kiinni ei tiedäkään, että sisällä on toinen. Takana on taustapaperi, joten vaaraa ulosluiskahtamisestakaan ei ole.